<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/4536290338657687916?origin\x3dhttp://paperheaart.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Paperheaart.bs
Leave me a tag.

QUIZ :D
16 February 2009

Tagged by jane (:

1.Grab the book nearest to you,turn to page 14 line 2
Ans: I dun wan answer , lol (:

2.Stretch your hand as far as you could to your right side.Whats there?
Ans: My sims 2 celebration stuff! CD Case.


3.What is the last thing you watched in the tv?
Ans: Hmm...舞出彩虹 i think.

4.Without looking at the clock,guess wad time is it now?
Ans: 18.53 :D

5.Now look at the clock wad time is it now?
Ans: 18.53 LOL, i cheated (:

6.With the exception of the computer,what other sound you can hear?
Ans: A song.

7.When did you last step outside?
Ans: This morning.

8.Before you do this survey what did you look at?
Ans: My computer.

9.What are you wearing?
Ans: White shirt, black pants .___.

10.Did you dream last night?
Ans: Think so.

11.When did you last laugh?
Ans: Jus noww .

12.What is the colour of is your wall are in now?
Ans: White.

13.Seen anything weird lately?
Ans: Nope.

14.If you became a multi-millionaire overnight,what will you buy?
Ans: Whatever that comes into my mind!

15.Tel me something about you I don't know.
Ans: I'm a girl .

16.Did you have any unread text meassage when you woke up?
Ans: Sadly no D:

17.Are you in relationship, single , complicated , married or engaged ?
Ans: Single .

18.Had you ever have a heart broken?
Ans: No.

19.Do you wish someone would call you right now?
Ans: I HATE calls.

20.Do you find piercings attractive on the opposite sex?
Ans: No!

21.What song are you listening to right now?
Ans: Take a bow - Rihanna :x

22.Could you go on the rest of your life without smoking a cigarette?
Ans: Of course (:

23.Is there anyone you are dissapointed right now?
Ans: No.

24.Will you be in relationship 3 months from now?
Ans: Idk .

25.Are you happy at the moment?
Ans: Idk.

26.Do you want to get married?
Ans: In th future (:

27.Would you ever take someone back if they have cheated on you?
Ans: Idk.

28.Do you enjoy piercings and tattoos?
Ans: Nope.

29.Is your computer a desktop or laptop?
Ans: Desktop.

30.With your girlfriend/boyfriend,a romantic night or a wildful night?
Ans: Romantic night

31.Have you kissed an opposite sex this month?
Ans: Nope.

32.Do certain songs make you cry?
Ans: lol , nah .

33.How many REAL relationship have you been in?
Ans: Idk, one or two?

34.Would you kiss the last person you kissed last time?
Ans: Dun think so .

35.How many girls/boys have met both of your parents?
Ans: Girls - lots . Boys - none.

36.Who was the last person you have hugged?
Ans: Mandeeeeeeep <3

37.Do you wish you could see somebody right now?
Ans: Huimei,kim,Jane,Limin.

38.Are you allergic to anything?
Ans: Nah.

39.To whom you send the most text message to?
Ans: Venus, currently (:

40.Are you faithful?
Ans: Guess so .


- Done (:

About Me


Follow me on Twitter !
Follow me on Tumblr !


Nuffnang.


Affiliates

2e4`10 1e4`09 6H`08 ACE

Alisha Amanda Angela Asyiqin Atiqah
Caleen Chermaine Evangeline Fushan
Gloria Grace.L Hanan Huimei Huishan
Isabel Jacqueline Jane Jeffrey Jerome
Jiawei JingWen JinX Johann Jolene Jovy
Kim Kimberly Metta Mich Michelle Moses
Myat Nabil Nabilah OliVe Pamelin Qingling
Rachel Samantha Seokyin Shafiq Sijia
Suherni SuTieng Wenhui Xiaxue Yenny
Yimin Zafran Zahin ZhaoYuan Zhekai


Take a bow

Designer: Eunice
Inspiration: Plastic!Romance
Color: Color picker tool
Icon: Reviviscent


Copyrighted @ Zizhennn @ paperheaart.bs