<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/4536290338657687916?origin\x3dhttp://paperheaart.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Paperheaart.bs
Leave me a tag.

TAGGEDBYMYAT-.-
27 October 2009

Rule #1: If you open this you take it .
Rule#2 : You are NOT ALLOWED to explain ANYTHING unless someone massage you and ask the reason .
#3 :Tag ten people

.Answer True or False---
Q: Kissed someone on your friends list?
Ans: False
Q: Been arrested?
Ans: False
Q: Do you like somebody?
Ans: False
Q: Held a snake?
Ans: False
Q: Been suspended from school?
Ans: False
Q: Sang karaoke?
Ans: True
Q: Done something you told yourself you wouldn't do?
Ans: True
Q: Laughed until you started crying?
Ans: True
Q: Caught a snowflake on your tongue?
Ans: False
Q: Kissed in the rain?
Ans: False
Q: Sang in the shower
Ans: True
Q:Sat on a rooftop?
Ans: True
Q:Been pushed into a pool with all your clothes on?
Ans: False
Q: Broken a bone?
Ans: False
Q: Shaved your hair?
Ans: False
Q: Play a prank on someone?
Ans: True
Q: Shot a gun?
A: False
Q: Donated blood?
A: False

Just be 100% truthful

1. LAST PERSON you hung out with?
Ans: Chermaine .
2. You texted?
Ans: Hm
3.You were in a car with?
Ans: Dad/Bro.
4. Went to movies with?
Ans: Hm .
5. Person you went to shop with?
Ans : Chermaine .
6.You talked on phone?
Ans:Mum.
7.Made you laugh?
Ans: Jeffrey.
8. You hugged?
Ans: Cant rmb.

ANSWER TRUTHFULLY...

1. Sun or Moon?
Ans: Moon
2. Winter or Fall?
Ans: Winter .
Left or Right?
Ans: Right.
4. Sunny or rainy?
Ans: Rainy
5. Where do you live?
Ans: TM.
6.Club or pub?
Ans: None =="
7. Are there 1 or 2 people who you can trust and rely on?
Ans: Yeah .
8.Do you want to get married?
Ans: -'- you.
9.Do you twirl your spaghetti or cut it?
Ans: Twirl .
10.What time is it now?
Ans: 9.57.
11.Are you afraid of commitmment?
Ans: Maaybe.
12. What is your greatest hope/wish?
Ans: Faster complete studies T_T
13.Do you cook?
Ans: Rarely :D
14.Current mood
Ans: Normal.

In th last 48 hrs hav u...
1.Kissed someone?
Ans: Nope
2. Sang?
Ans: Yeah.
3. Listened to music?
Ans: Yeah.
4. Danced Crazy?
Ans: Nop.
5. Cried?
Ans: No.
6. Liked someone you can't have?
Ans: No.


FIRSTS
1. Who was your first prom date?
Ans: No 1.
2. Who was your first roommate?
Ans: Bro .
3. What alcoholic beverage did you drink when you got drunk the first time?
Ans: Nv get drunk b4 .
5. What was your first car?
Ans: A particular toy car .
6. When did you go to your first funeral and viewin?
Ans: I nvr go funeral before !
8.Who was your first grade teacher?
Ans: Mdm ____
9. Where did you go on your first ride on an air plane?
Ans: China? Cant rmb.
10. When you snuck out of your house for the first time,who was it with?
Ans: Alone.
11. Who was your first best friend?
Ans: First ah. Cant rmb, LOL.
12. Who are your best friend?
Ans: Venus,Hm,chermaine,grace,rachel,jane, ....
13. Where was your first sleepover?
Ans: Idk.
14. Who is the first person you call when you have a bad day?
Ans: I dont call , i sms.
15. Who's wedding were you in the first time you were a Bridesmaidor groomsman?
Ans: -
16. What's the first thing you did when you got up this morning?
Ans: See th time.
17. First tattoo or piercing?
Ans: Piercing...
18. First celebrity crush?
Ans: Nope.
19. First Crush?
Ans: -'-


About Me


Follow me on Twitter !
Follow me on Tumblr !


Nuffnang.


Affiliates

2e4`10 1e4`09 6H`08 ACE

Alisha Amanda Angela Asyiqin Atiqah
Caleen Chermaine Evangeline Fushan
Gloria Grace.L Hanan Huimei Huishan
Isabel Jacqueline Jane Jeffrey Jerome
Jiawei JingWen JinX Johann Jolene Jovy
Kim Kimberly Metta Mich Michelle Moses
Myat Nabil Nabilah OliVe Pamelin Qingling
Rachel Samantha Seokyin Shafiq Sijia
Suherni SuTieng Wenhui Xiaxue Yenny
Yimin Zafran Zahin ZhaoYuan Zhekai


Take a bow

Designer: Eunice
Inspiration: Plastic!Romance
Color: Color picker tool
Icon: Reviviscent


Copyrighted @ Zizhennn @ paperheaart.bs